Pannukakku
Siinä pannukkaku paistumassa uunissa. Isoäitini, joka asuu täällä Turussa teke maailman parasta pannukakkua ja päätin itse ottaa riskin ja yrittää seurata hänen jalanjälkiään. Jännitys oli kyllä hyvin korkealla, koska äitini on yrittänyt samaa ja onnistui surkeasti. Jännittävintä oli se odotus, että taikina varmasti alkaa kohoamaan uunissa. Jos se ei kohoa, tietää varmasti, että jokin ei ole nyt oikein. Hyväähän siitä lopulta tuli ja nopeasti meni, mutta ei kuitenkaan voittanut rakkaan mummani pannukakku.
Vinkki!
Muista pannukakkua valmistaessasi lisätä tarpeeksi jauhoja! Jos taikina jää liian löysäksi tulee siitä tahmeaa, eikä sitä ole mukavaa syödä. Resepti on helppo ja yksinkertainen (sama kuin lettutaikina, mutta enemmän jauhoja ja kananmunia). Ahvenanmaan pannukakku on oma - asia erikseen ja tavoitteena olisi vielä kokeilla ;)
mummot osaa!!! <3
VastaaPoista