Huomasin, että meidän kuivakaapissa oli jäljellä vielä vanhoista leipomuksista hasselpähkinä rouhetta ja tummaa kaakaojauhetta, joten päätinpä väsätä hieman keksejä ;) Ei tosiaan ole liian makeita ja vaikka ohjeessa ei ollutkaan lainkaan suklaata, kekseissä maistui hyvin suklaa, mikä tuli kaakaosta. Ei ollut liian makeita, mikä on aina plussaa, pystyy syömään enemmän kerrallaan ;) Ennen paistamista taikinasta piti muovata kaksi pötköä, kääriä ne kelmuun ja pistää jääkaappiin viilentymään. Sen jälkeen niistä oli helppo leikata normaalilla veitsellä siivuja ja pistää pellille ja nämä paistuvat hyvin nopeasti.
Olisin halunnut koristella vielä jokaisen keksin laittamalla kokonaisen hasselpähkinän keksin keskelle, mutta niitä meillä ei valitettavasti ollut enkä jaksanut lähteä kauppaan :D
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti