Kuvamateriaalia ei valitettavasti löydy, koska en ehtinyt siinä työn vilskeessä ottamaan enää murekkeesta kuvaa, mutta onneksi ehdin maistamaan, koska se oli herkullista! ;)
Resepti kuitenkin löytyy:
500 g haukea
0,5 dl valkoviiniä
0,5 tl sahramia
3 valkuaista
5 dl kuohukermaa
ripaus cayennepippuria (VAROVASTI!)
vastajauhettua valkopippuria
suolaa
1. Kiehauta valkoviini ja sahrami. Jäähdytä
2. Jauha kala monitoimikoneessa hienoksi. Lisää suola ja jäähtynyt valkoviini - sahramiliemi. Lisää kerma ja valkuaiset vuorotellen.
3. Mausta cayennepippurilla ja valkopippurilla.
4. Pane massa vuokaan ja kypsennä vesihauteessa 170 asteisessa uunissa noin 50 min.
Kalana voi käyttää myös lohta
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti