Eli olin siis itse leiponut sämpylöitä muutama päivää ennen. Leivän tietenkin voi itse valita maun mukaan, mutta suosittelen jotain vaaleaa leippää mielummin kuin tummaa. Kaadoin pieneen kuppiin oliiviöljyä ja silppusin valkosipulia sinne joukkoon. Sivelin öljyn halkaistujen sämpylöiden päälle ja paistoin niitä pannulla sen aikaa että pinta hieman ruskettuu.
Täyte (2 hengelle):
1 Avokado
Jääsalaattia
400g katkarapuja (mausta limepippurilla)
majoneesia (maun mukaan, jos käytät kevyt majoneesia notkista sitä hieman maidolla)
Sivele valitsemasi majoneesia leivän pinnalle. Asettele salaatit ja avokadon palat. Pyöräytä katkarapuja pannulla nopeasti vain että ne lämpenevät hieman ja mausta limepippurilla. Lisää hieman majoneesia pinnalle (notkista jos majoneesi on liian jämäkkää, että saat siitä kastikemaisen. Jos majoneesia ei ole maustettu, muutama pisara sitruunaa tekee siitä maukkaan).
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti