sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Porsaankyljykset ja sinappimuusi


Ainekset:
4 reilunpaksuista porsaankyljystä 
1tl sinappijauhetta
suolaa
mustapippuria myllystä
1kg jauhoisia perunoita
kuumaa maitoa
suolaa
2rkl karkeaa dijon - sinappia

Ota kyljykset huoneenlämpöön pari tuntia ennen ruuanlaittoa. Hiero niihin sinappijauhetta. Ripottele pinnalle suolaa ja mustapippuria. Kuumenna grilli tai parillapannu (tavallinenkin käy) kuumaksi. Paista kyljyksiin makuraidat ja alenna sitten lämpöä. Anna paistua kypsäksi.

Kuori perunar ja keitä niitä vedessä, kunnes ne alkavat hajota. Kaada vesi pois, survo perunat perunasurvimella, purista prässillä tai riko sähkövatkaimella. Kaada joukkoon kuumaa maitoa, kunnes muusi on sopivan paksua. Mausta suolalla ja sinapilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti