sunnuntai 27. lokakuuta 2013
Punainen kanasalaatti
Ainekset:
(4 neljälle)
4 luutonta kananrintaa
2 rkl thaimaalaista punaista currytahnaa
2 rkl kasvi- tai pähkinäöljyä
1 kiinankaali, suikaloituna
175g paksoikaalia, isoiksi paloiksi revittynä
1/2 savoijinkaalia, suikaloituna
2 salottisipulia, hienoksi pilkottuna
2 valkosipulin kynttä, murskattuna
1 rkl riisiviinietikkaa
2 rkl punaista cihilikastiketta
2 rkl thaimaalaista soijakastiketta
1. Tee useita viiltoja kananlihaan ja hiero currytahnaa viiltoihin. Anna tekeytyä peitettynä yön yli.
2. Paista kanaa keskilämmöllä vokissa 5 - 6 min, kunnes ne ovat läpikypsiä. Kääntele paloja muutaman kerran. Pidä lämpimänä.
3. Kuumen 1rkl öljyä vokissa ja paista sekoittaen paksoita ja kaaleja, kunnes ne hieman pehmenevät. Lisää loput öljystä salottisipuli ja valkosipuli ja paista sekoittaen, kunnes ne ovat juuri kypsiä mutta ei ruskistuneita. Lisää viinietikka, chili- ja soijakastike. Ota pois liedeltä.
4. Asettele salaatti neljälle lautaselle. Viipaloi kana ja laita salaattipetien päälle. Pirskottele kuumaa kastiketta. Tarjoa heti.
Ps. Voit käyttää normaalia paistinpannua, mutta katso että pannu on tarpeeksi iso, koska kaalit vievät paljon tilaa tai voit paistaa ne pienissä osissa.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti