Tässä ruokaa pienin, mutta maistuvin pistein. Annoksia syntyy neljä 25:ssä minuttissa ja jokaisessa annoksessa on vain noin 120 kaloria eli hyvin kevyttä ruokaa!
Ainekset:
2 tl kasviöljyä
2 sipulia hienonnettuna
1 - 2 valkosipulin kynttä murskattuna
1/2 tl curryjauhetta
1 tl jauhettua korianteria
1/2 tl jauhettua chiliä
1 tlk (400g) tomaattimurskaa
200g jättikatkaravunpyrstöjä
200g tuoreita pinaatinlehtiä
ripaus suolaa ja jauhettua mustapippuria
Ohje
1. Kuumenna öljy pannulla. Lisää sipuli sekä valkosipuli ja kuullota n. 5 min, kunnes ne ovat pehmeitä ja läpikuultavia.
2. Lisää kaikki mausteet sekä tomaattimurska ja hauduta seosta miedolla lämmöllä noin 10 min.
3. Lisää lopuksi ravunpyrstöt sekä pinaatinlehdet ja jatka kypsentämistä kunnes ravut ovat sisältä kuumia ja pinaatinlehdet ovat kiehuneet kokoon. Mausta maun mukaan suolalla ja pippurilla. Tarjoa keitetyn riisin kera.
HUOM!!
Varo ette kypsennä rapuja liikaa, koska muuten niistä tulee kumisia eikä kukaan halua syödä niitä sen jälkeen. Tarkoituksena on vain lämmittää ravut ei kypsentää.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti